Kebijakan privasi iki nyatakake kepiye cara nyimpen lan menehi informasi informasi pangguna.
Sampeyan mung bisa nggunakake situs iki yen sampeyan setuju karo Kebijakan Privasi iki.
Istilah sing ditetepake
"situs web" tegese situs web saiki sing ditelusuri.


Nalika nggunakake situs web, sampeyan setuju manawa wis maca, ngerti, lan nampa syarat-syarat ing ngisor iki lan Kebijakan Privasi. Yen sampeyan ora setuju karo syarat-syarat kasebut, sampeyan ora kudu nggunakake.

1. Informasi sing diwenehake

1.1. Nalika nggunakake Layanan, sampeyan bisa uga njaluk informasi pribadi babagan awake dhewe, kayata jeneng, informasi kontak, informasi pembayaran, rincian babagan omah utawa properti sing sampeyan minat, informasi finansial. Iki bisa kedadeyan, umpamane, nalika ndhaptar Layanan, nuntut omah, nuduhake utawa nyimpen properti, cocog karo profesional real estate (kayata agen real estate utawa makelar, peminjam hipotek utawa pejabat utangan, manajer properti, investor , homebuilder, utawa liya-liyane) liwat Layanan, utawa ngrampungake bentuk utawa transaksi liyane, kayata panjaluk informasi utangan utawa aplikasi sewa omah lan mriksa latar mburi. Sampeyan bisa uga menehi informasi babagan pihak katelu liwat Layanan, umpamane, yen sampeyan nuduhake dhaptar real estate karo panampa liwat email. Kita bisa nggabungake informasi iki karo informasi liyane sing diklumpukake saka interaksi karo Layanan utawa saka perusahaan liyane.
1.2. Sawetara informasi sing diwenehake liwat Layanan dikumpulake lan diproses dening pihak katelu kanggo pihak kita. Contone, nalika sampeyan ngirim produk utawa layanan liwat Layanan, kita bisa ngumpulake informasi kredit utawa kertu debit. Informasi iki diklumpukake lan diproses dening pemroses pembayaran pihak katelu. Yen laporan kredit kudu nggunakake Layanan, sampeyan bisa uga njaluk nomer Keamanan Sosial ("SSN"). Nalika SSN dibutuhake, kita nggunakake teknologi kanggo menehi informasi kasebut menyang panyedhiya pihak katelu sing mbutuhake informasi kasebut kanggo ngolah laporan kredit utawa latar mburi.
1.3.

Informasi piranti seluler lan browser seluler. Sampeyan bisa nyetel setelan ing piranti ponsel lan browser seluler babagan cookie lan nuduhake informasi tartamtu, kayata model piranti mobile sampeyan utawa basa sing digunakake piranti seluler, kanthi nyetel setelan privasi lan keamanan ing piranti mobile sampeyan. Mangga deleng pandhuan sing diwenehake dening panyedhiya layanan ponsel utawa pabrikan piranti mobile.

1.4.

Data Lokasi. Yen sampeyan ngaktifake layanan lokasi ing piranti ponsel, situs web bisa ngumpulake lokasi piranti, sing digunakake kanggo nyedhiyakake informasi lan pariwara adhedhasar lokasi. Yen pengin mateni fitur iki, sampeyan bisa mateni layanan lokasi ing piranti mobile sampeyan.

1.5.

Log panggunaan Kita ngumpulake informasi babagan panggunaan Layanan kita, kalebu jinis browser sing sampeyan gunakake, wektu akses, kaca sing dideleng, alamat IP lan kaca sing dibukak sadurunge navigasi menyang Layanan kita. Kita uga ngumpulake informasi babagan komputer utawa piranti seluler sing sampeyan gunakake kanggo ngakses Layanan kita, kayata model hardware, sistem operasi lan versi, pengenal piranti unik, informasi jaringan seluler, lan prilaku browsing.

1.6.

Konten publik. Sampeyan bisa uga nyedhiyakake informasi kanthi umum liwat Layanan, kayata nalika sampeyan menehi ulasan kanggo profesional real estate, utawa nalika sampeyan kontribusi kanggo forum diskusi.

1.7.

Jaringan sosial. Yen sampeyan nggunakake fungsi sambungan jaringan sosial sing ditawakake liwat Layanan, kita bisa ngakses kabeh informasi profil jaringan sosial sing wis sampeyan gunakake kanggo dituduhake lan nggunakake aplikasi kasebut miturut kabijakan privasi iki. Mangga deleng pandhuan sing ngatur akun jaringan sosial kanggo ngatur informasi sing dituduhake liwat akun sampeyan.



2. COOKIES

1.1. Browser sampeyan kudu nampa cookie.
1.2. Sampeyan ngidini kita nggunakake cookie kanggo nyimpen sesi, identifikasi, pilihan, utawa data liyane sing bakal mbantu kita antara liya kanggo ngenali sampeyan minangka pengunjung utawa mlebu anggota, lan menehi sampeyan pengalaman browsing paling apik ing situs iki.
1.2.1 Kita lan mitra nggunakake macem-macem teknologi kanggo ngumpulake informasi kanthi otomatis nalika sampeyan ngakses lan nggunakake Layanan, kalebu cookie, beacon web lan teknologi sing padha. Cookie minangka bit informasi elektronik sing bisa ditransfer menyang komputer utawa piranti elektronik liyane kanggo ngenalake browser sampeyan. Nalika nggunakake Layanan, kita lan mitra bisa nyelehake siji utawa luwih cookie ing komputer utawa piranti elektronik liyane utawa nggunakake teknologi liyane sing nyedhiyakake fungsi sing padha. Kita lan mitra bisa nggunakake cookie kanggo nyambungake kegiatan ing Layanan karo informasi liyane sing disimpen babagan profil akun utawa interaksi sadurunge ing Layanan, kayata, nyimpen pilihan sampeyan. Panggunaan cookie mbantu kita ningkatake kualitas Layanan kanggo sampeyan, kanthi ngerteni informasi sing paling menarik kanggo sampeyan, tren nelusuri, ngukur efektifitas pariwara, utawa nyimpen informasi sing sampeyan pengin njupuk kanthi rutin, kayata omah-omah favorit. Sawayah-wayah, sampeyan bisa nyetel setelan ing browser sampeyan kanggo nolak cookie miturut pandhuan sing ana gandhengane karo browser sampeyan. Nanging, yen sampeyan milih mateni cookie, akeh fitur gratis Layanan sing ora bisa digunakake kanthi bener.

Kaca ing Layanan bisa uga kalebu beacon web utawa piksel, yaiku file elektronik kanggo ngitung pangguna sing wis ngunjungi kaca kasebut, kanggo nglacak kegiatan kanthi wektu lan liwat situs web sing beda, kanggo nemtokake interaksi pangguna karo email sing dikirim, kanggo ngenali cookie tartamtu ing komputer utawa piranti elektronik liyane sing ngakses kaca kasebut, utawa kanggo ngumpulake informasi liyane sing gegandhengan, lan informasi iki bisa uga ana gandhengane karo browser, pengenal piranti, utawa alamat Protokol Internet. Kita bisa, umpamane, ngetrapake piksel ing kaca Layanan sing sampeyan deleng pariwara tartamtu supaya bisa nglacak manawa sampeyan ngunjungi situs web sing ana gandhengane karo pariwara kasebut.
1.2.2 Cookies pihak katelu, beacon web, lan teknologi pelacakan liyane. Kita nggarap panyedhiya layanan lan jaringan iklan kanggo nglacak lan ngatur informasi cookie lan kegiatan sampeyan nalika nggunakake Layanan lan kegiatan online sajrone wektu lan liwat situs web lan piranti sing beda-beda. Contone, pihak katelu bisa nggunakake cookie kanggo ngirim pariwara adhedhasar riko menyang Layanan.

3. AKSARA USER

2.1. Alamat email sampeyan ora bakal dituduhake, diwenehake utawa didol.
2.2. Alamat email pribadi sampeyan mung bakal digunakake kanggo situs web kanggo komunikasi karo sampeyan lan ngirim sandhi anyar yen sampeyan njaluk. Uga ngirim layang saka pangguna liyane sing kasengsem ing iklan sampeyan, lan pengin ngubungi panjenengan.
2.3. Tembung sandhi pangguna bakal disimpen ing format sing ora bisa diganti.
2.4. Tembung sandhi pangguna ora bakal dituduhake, adol utawa diwenehake.
2.5. Kegiatan akun sampeyan bakal dipantau lan direkam kanthi tujuan kualitas lan keamanan supaya sampeyan bisa menehi dhukungan sing luwih apik lan tumindak minangka jaminan tambahan marang tumindak salah. Kegiatan / data akun sampeyan ora bakal dituduhake sacara gratis karo pihak katelu lan ora bakal digunakake kanthi cara liya lan uga ora ana tujuan liya.
2.6. Obrolan antarane sampeyan lan dhukungan kita pribadi. Sampeyan ora diidini kanthi umum.

4. LAMPIRAN

3.1. Pamilik situs web ora tanggung jawab kanggo konten ing iklan sing ditampilake ing situs web. Iki ditrapake kanggo kabeh informasi iklan sing bisa ditampilake.
3.2. Tanggung jawab sampeyan yen sampeyan ngeklik link pariwara, klik link ing kaca pariwara utawa telusuran konten.
3.3. Saben iklan sing dikirimake menyang situs web bisa dituduhake karo para pengikut media sosial liwat saluran media sosial, lan pemilik situs web nduweni hak lengkap kanggo monetisasi.

5. Iklan pihak katelu

Uga nggunakake iklan pihak katelu ing situs web kanggo ndhukung situs iki. Sawetara iklan kasebut bisa nggunakake teknologi kayata cookie lan beacon web nalika pariwara ing situs iki, sing uga bakal ngirim pariwara kasebut (kayata Google liwat program Google AdSense, tindakake link kanggo ngerti Cara Google nggunakake informasi saka situs utawa aplikasi sing nggunakake layanan) informasi kalebu alamat IP, ISP, browser sing digunakake kanggo ngunjungi situs, lan ing sawetara kasus, apa sampeyan wis nginstal Flash. Iki umume digunakake kanggo tujuan geotargeting (nuduhake iklan real estate New York menyang wong ing New York, umpamane) utawa nuduhake iklan tartamtu adhedhasar situs tartamtu sing dibukak (kayata nuduhake iklan masak menyang wong sing kerep nggunakake situs).
Sampeyan bisa milih mateni utawa milih mateni cookie utawa cookie pihak katelu ing setelan browser, utawa kanthi ngatur pilihan ing program kayata Norton Internet Security. Nanging, iki bisa mengaruhi cara sampeyan bisa sesambungan karo situs kita uga situs web liyane. Iki bisa uga nyakup babagan mlebu ing layanan utawa program, kayata mlebu forum utawa akun.
Informasi sing diklumpukake bisa ngemot konten sing sampeyan deleng, tanggal lan wektu sing dideleng, lan situs web sing nuduhake sampeyan ing Layanan, lan informasi iki bisa digandhengake karo browser, pengenal piranti, utawa alamat Internet Protocol (IP) sampeyan. . Praktek kasebut mbantu ngatur iklan sing relevan lan migunani kanggo sampeyan. Iklan sing cocog iki bisa uga katon ing Layanan utawa ing situs web, aplikasi utawa properti liyane.

6. Kepiye situs web nggunakake informasi

Situs web umume nggunakake informasi sing diklumpukake babagan sampeyan kanggo nyedhiyani lan nambah Layanan, kalebu:
  • nyedhiyani lan ngirim Layanan, ngolah transaksi lan ngirim informasi sing gegandhengan kayata konfirmasi lan invoice;
  • ngirim kabar, nganyari, tandha keamanan lan pesen dhukungan lan pesen administratif;
  • nanggepi komentar, pitakon lan panjaluk sampeyan lan menehi layanan pelanggan;
  • komunikasi karo sampeyan babagan produk, layanan, tawaran, promosi, hadiah lan acara sing ditawakake situs web lan liya-liyane, lan menehi warta lan informasi sing dikepengini bakal menarik sampeyan;
  • ngawasi lan nganalisa tren, panggunaan lan kegiatan sing ana gandhengane karo Layanan kita;
  • revise, ngowahi, lan nganyari Layanan sing ana lan gawe Layanan anyar;
  • ndeteksi, neliti lan nyegah transaksi penipuan lan kegiatan ilegal liyane lan nglindhungi hak lan properti situs web lan liya-liyane;
  • pribadhi Layanan lan nampilake sampeyan karo iklan, konten utawa fitur sing kita yakin bakal narik kawigaten utawa migunani kanggo sampeyan;
  • nggampangake kontes, Sapuan lan promosi lan proses lan ngirim entri lan hadiah;
  • nyambungake utawa gabungke karo informasi sing kita entuk saka wong liya supaya bisa ngerteni kabutuhan lan menehi layanan sing luwih apik; lan
  • nindakake tujuan liyane sing diterangake kanggo sampeyan nalika informasi kasebut diklumpukake.

7. Nalika Nuduhake Situs web lan Nuduhake Informasi

Privasi sampeyan penting lan kita setya nglindhungi informasi sing ngenalake sampeyan kanthi pribadi. Kita mung bakal nuduhake informasi pribadhi sing diwenehake ing njaba wilayah Layanan Layanan ing kahanan ing ngisor iki:
    • Kanthi idin sampeyan. Yen sampeyan idin utawa langsung situs web kanggo nuduhake informasi pribadi. Mengkono nalika sampeyan ngirim informasi liwat akeh Layanan kita. Contone, yen sampeyan milih ngubungi agen real estate, lender hipotek, investor, pembangun, manajer properti, utawa profesional real estate liyane liwat Layanan, jeneng, nomer telpon, alamat email, lan konten pesen bakal katon menyang panampa. pesen. Kajaba iku, yen sampeyan milih omah sewa liwat Layanan, informasi aplikasi sampeyan bakal dikirim menyang calon tuan tanah.
    • Penyedhiya layanan menyang situs web. Yen pemilik situs web nyewa panyedhiya layanan kanggo mbantu ngoperasikake Layanan utawa bisnis kita, pemilik situs web bisa menehi akses menyang informasi pribadhi mung cocog kanggo nindakake layanan kanggo Realtyww, lan tundhuk karo syarat kebijakan iki. Pamilik situs web tetep tanggung jawab kanggo privasi informasi pribadhi sing dituduhake karo panyedhiya layanan.
    • Mitra karo sing nate nglakokake bisnis. Yen mitra situs web karo bisnis liyane kanggo nawakake produk lan layanan, kita bisa uga nuduhake informasi karo mitra bisnis kasebut mung perlu kanggo nyedhiyakake produk lan layanan kasebut lan mung miturut syarat-syarat kabijakan privasi iki.
    • Kawajiban utawa perlindungan hukum saka gawe piala Nalika situs web nduwe kapercayan sing apik yen akses, nggunakake, pengawetan utawa pambocoran informasi kanthi alesan perlu kanggo (a) ngamanake syarat hukum, peraturan, proses hukum, utawa panjaluk pamrentah sing bisa ditindakake, (b) ngetrapake utawa nyelidiki pelanggaran potensial saka Katentuan Pangginaan supados langkung Panggunaan, (c) ndeteksi, nyegah, utawa nanggepi masalah penipuan, keamanan utawa teknis, (d) ndhukung fungsi audit lan selaras, utawa (e) nglindhungi hak, properti, utawa keamanan situs web, pangguna; utawa masyarakat nglawan.
    • Situs web bisa uga nuduhake informasi agregasi utawa diidentifikasi sing ora bisa digunakake kanggo ngenali sampeyan.

8. Link lan Situs Web pihak katelu

Liwat Layanan, kita bisa nyambung menyang situs web perusahaan liyane lan / utawa individu. Salajengipun, fungsi tartamtu ing Layanan bisa uga kalebu distribusi informasi dhaptar ing situs web pihak katelu. Situs web pihak katelu iki bisa nglumpukake informasi babagan pangguna ing situs web kasebut, lan kabijakan privasi situs web ora ngluwihi situs web njaba lan pihak katelu. Mangga rujuk langsung menyang pihak katelu lan situs web iki babagan kabijakan privasi.

9. Keamanan lan Penylametan Informasi

Pamilik situs web nindakake langkah-langkah sing cukup kanggo nglindhungi informasi sing dienggo karo para pangguna saka panggunaan, akses, lan pambocoran sing ora resmi, nalika transmisi lan liyane. Nanging, ora ana informasi pangiriman liwat Internet utawa solusi panyimpenan elektronik sing bisa dadi aman, mula sampeyan kudu ngerti manawa kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Sampeyan bisa ngakses, nganyari, lan mbusak informasi pribadhi sing diwenehake menyang situs web ing profil akun kanthi mlebu menyang akun ing layanan situs web sing gegandhengan. Kita bisa njaga salinan informasi asli saka cathetan ing cathetan.

Kita bakal njaga informasi sampeyan anggere perlu kanggo ngrampungake tujuan sing dijelasake ing Kebijakan Privasi iki kajaba manawa penylametan luwih dibutuhake utawa diijinkeun dening hukum.

10. Selaras Gdpr

Kanggo ngerteni langkah-langkah sing diduweni pemilik situs web kanggo netepi GDPR, tututi tautan:

https://realtyww.info/blog/2018/05/24/realtyww-info-gdpr-compliance/

11. Owahan kanggo Kebijakan Privasi iki

Wigati dimangerteni manawa kebijakan kasebut bisa diganti. Sampeyan kudu mriksa maneh versi paling anyar sadurunge gumantung ing sawetara syarat ing kabijakan privasi iki. Kita bakal menehi kabar babagan kabijakan babagan kabijakan, kanthi ngirim kabar ing situs web, kanthi ngirim email, utawa cara liyane sing cukup.