Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa duwe pitakon babagan Ketentuan Layanan, hubungi gratis kanthi ngubungi email http://realtyww.info/contact.

Pambuka

Katemtuan lan kahanan iki ngatur panggunaan situs web iki; kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan nampa istilah lan kahanan kasebut kanthi lengkap lan tanpa leladen. Yen sampeyan ora setuju karo syarat lan kahanan iki utawa bagean kasebut, sampeyan ora kudu nggunakake situs web iki.

Sampeyan kudu paling ora umur 18 [wolulas taun kanggo nggunakake situs web iki. Kanthi nggunakake situs web iki lan kanthi setuju karo syarat lan kahanan kasebut, sampeyan menehi jaminan lan nggambarake yen umure paling ora umur 18.

Istilah sing ditetepake

"situs web" tegese situs web saiki sing ditelusuri.

Lisensi nggunakake situs web

Kajaba nyatakake, situs web lan / utawa sing menehi lisensi duwe hak properti intelektual sing diterbitake ing situs web iki lan bahan sing digunakake ing situs web. Tundhuk lisensi ing ngisor iki, kabeh hak properti intelektual iki dilindhungi.

Sampeyan bisa ndeleng, download mung kanggo tujuan caching, lan nyithak kaca, file utawa konten liyane saka situs web kanggo panggunaan dhewe, tundhuk karo watesan sing dituduhake ing ngisor iki lan ing papan liya ing syarat-syarat lan kahanan iki.

Sampeyan kudu ora:

  • diterbitake materi saka situs web iki ora ana cetak utawa media digital utawa dokumen (kalebu republik ing situs web liyane) kajaba cara nuduhake sing diwenehake dening situs web;
  • ngedol, nyewa utawa materi sub-lisensi saka situs web;
  • tunjukake apa wae materi saka situs web ing umum kajaba cara nuduhake sing diwenehake dening situs web;
  • ngasilake, duplikat, nyalin utawa digunakake eksploitasi materi ing situs web iki kanggo tujuan komersial;
  • edit utawa digunakake ngowahi materi ing situs web;
  • atur ulang materi saka situs web iki - kajaba konten khusus lan nyata kasedhiya kanggo distribusi; utawa
  • republish utawa reproduksi bagean situs web iki liwat nggunakake iframes utawa layar saringan.

Gunakake ditrima

Sampeyan ora kudu nggunakake situs web iki kanthi cara sing nyebabake, utawa nyebabake, ngrusak situs web utawa rusak saka kasedhiyan utawa aksesibilitas situs web utawa kanthi cara sing ora sah, ilegal, penipuan utawa mbebayani, utawa ana hubungane karo sing ora sah, tujuan utawa kegiatan sing ilegal, penipuan utawa mbebayani.

Sampeyan ora kudu nganggo situs web iki kanggo nyalin, nyimpen, ngirim, ngirim, ngirim, nggunakake, nyebar utawa nyebar materi apa wae sing kasusun saka (utawa disambungake) spyware, virus komputer, Trojan horse, cacing, logger keystroke, rootkit utawa liyane piranti lunak komputer angkoro.

Sampeyan ora kudu nindakake kegiatan koleksi data sing sistematis utawa otomatis ing utawa ana hubungane karo situs web iki tanpa idin tinulis.
Iki kalebu:

  • scraping
  • data mining
  • ekstraksi data
  • panen data
  • 'framing' (iframes)
  • Artikel 'Spinning'

Sampeyan ora kudu nggunakake situs web iki utawa bagean kanggo ngirim utawa ngirim komunikasi komersial sing ora njaluk.

Akses Wates

Akses menyang wilayah tartamtu saka situs web iki diwatesi. Pamilik situs web duwe hak kanggo mbatesi akses menyang wilayah tartamtu saka situs web iki, utawa miturut kawicaksanan, situs web kabeh iki. Situs web bisa ngganti utawa ngowahi kabijakan iki tanpa bewara.

Yen pemilik situs web menehi ID pangguna lan sandhi supaya sampeyan bisa ngakses wilayah ing situs web utawa konten utawa layanan liyane, sampeyan kudu mesthekake yen ID pangguna lan sandhi tetep rahasia. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo sandhi lan keamanan ID pangguna ..

pemilik situs web bisa mateni ID pangguna lan sandhi ing sawijine kawicaksanan situs web tanpa kabar utawa panjelasan.

Isi pangguna

Ing istilah lan kondisi kasebut, "isi pangguna" tegese materi (kalebu tanpa watesan teks, gambar, materi audio, materi video lan materi audio-visual) sing dikirim menyang situs iki, kanggo maksud apa waé.

Sampeyan menehi pamilik situs web menyang lisensi global, tanpa eksklusif, non-eksklusif, tanpa royalti kanggo nggunakake, nggawe maneh, adaptasi, nerbitake, nerjemahake lan nyebarake konten pangguna ing media sing ana utawa bakal teka. Sampeyan uga menehi situs web kanggo menehi hak-hak lisensi kasebut, lan hak kanggo nindakake tumindak kanggo nglanggar hak kasebut.

Konten pangguna sampeyan ora kudu nglanggar hukum utawa ora ilegal, ora kudu nglanggar hak sah saka pihak katelu, lan ora bakal bisa nimbulake tumindak sah manawa nglawan sampeyan utawa situs web utawa pihak katelu (ing saben kasus sing ana ing ukum.

Sampeyan ora kudu ngirim isi apa wae menyang situs web sing wis utawa wis dadi subyek saka proses legal apa wae sing diancam utawa nyata utawa keluhan sing padha.

Pamilik situs web duwe hak kanggo ngowahi utawa mbusak materi sing dikirim menyang situs web iki, utawa disimpen ing server situs web, utawa dadi host utawa diterbitake ing situs web iki.

Pamilik situs web ora nindakake kanggo ngawasi pangiriman konten kaya iki, utawa publikasi konten kaya ing situs web iki.

Ora JAMINAN

Situs web iki diwenehake "kaya" tanpa perwakilan utawa garansi, nyatakake utawa diwenehake. Pamilik situs web ora ana perwakilan utawa garansi sing ana hubungane karo situs web iki utawa informasi lan bahan sing diwenehake ing situs web iki.

Tanpa prasasat babagan umum babagan paragraf sadurunge, pemilik situs web ora njamin yen:

  • situs iki bakal kasedhiya, utawa kasedhiya ing kabeh; utawa
  • informasi ing situs iki lengkap, bener, akurat utawa ora misleading.

Ora ana situs web sing kalebu, utawa sing dianggep dadi saran, apa wae. Yen sampeyan mbutuhake saran sing ana hubungane karo masalah hukum, finansial utawa medis, sampeyan kudu konsultasi karo profesional sing cocog.

Watesan tanggung jawab

Pamilik situs web ora bakal nanggung tanggung jawab (apa ing ngisor iki kontak hukum, hukum tol utawa liya) sing ana gandhengane karo konten, utawa panggunaan, utawa digunakake ing situs web iki:

  • nganti sing situs kasebut diwenehake kanthi gratis, kanggo rugi langsung;
  • kanggo maksud apa rugi ora langsung, khusus utawa konsekuensial; utawa
  • kanggo kerugian bisnis, mundhut revenue, income, bathi utawa simpenan sing diantisipasi, mundhut kontrak utawa hubungan bisnis, ilang reputasi utawa kabecikan, utawa mundhut utawa korupsi informasi utawa data.

Iki watesan tanggung jawab ditrapake sanajan pamilik situs web kanthi nyata menehi saran babagan potensial kerugian.

seng

Ora ana sing menehi wewaler situs web sing bakal ngilangi utawa mbatesi garansi sing diwenehake dening ukum yen ora nglanggar utawa ngilangi; lan ora ana sing menehi wewaler situs web sing bakal ngilangi utawa mbatesi tanggung jawab saka pemilik situs web babagan:

  • pati utawa cedera pribadi sing disebabake kelalaian pemilik situs web utawa agen, karyawan utawa pemegang saham / pamilik;
  • penipuan utawa penipuan salah ing bagean situs web; utawa
  • masalah sing ora ilegal utawa ora sah kanggo situs web kanggo ngilangi utawa mbatesi, utawa nyoba utawa upaya ngilangi utawa mbatesi, tanggung jawabe.

Mesthine

Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju yen ora ana lan ora ana watesan tanggung jawab sing disetujoni ing situs iki.

Yen sampeyan ora ngira, sampeyan ora bisa nggunakake situs iki.

Pihak liyane

Sampeyan nampa manawa, minangka entitas tanggung jawab winates, pemilik situs web duwe kapentingan kanggo matesi tanggung jawab pribadi para petugas lan karyawan. Sampeyan setuju manawa sampeyan ora bakal nggawe tuntutan pribadi marang pejabat utawa karyawan situs web babagan kerugian sing ana gandhengane karo situs web.

Tanpa prasasat babagan paragraf ing ndhuwur, sampeyan setuju manawa watesan lan jaminan sing ditetepake ing penafian situs web iki bakal nglindhungi para pejabat situs web, karyawan, agen, subsidiary, penerus, nugasi lan sub-kontraktor uga pemilik situs web.

Ketentuan sing ora bisa ditindakake

Yen panyimpenan situs web kasebut, utawa kasebut, ora bisa dileksanakake miturut hukum sing ditrapake, sing ora bakal ndadekake pangerten bab pranata liya saka pamblokiran situs iki.

indemnity

Sampeyan kene mbayar rugi pemilik situs web lan njupuk supaya pemilik situs web ganti rugi saka kerugian, kerusakan, biaya, tanggung jawab lan biaya (kalebu tanpa watesan hukum lan jumlah sing dibayar dening pemilik situs web menyang pihak katelu kanggo ngrampungake pratelan utawa regejegan. Penasihat legal situs web) kedadeyan utawa sing dialami dening pemilik situs web sing ora dikepengini saka syarat-syarat lan syarat kasebut, utawa njaluk tuntutan manawa sampeyan wis nglanggar syarat-syarat lan syarat kasebut.

Nglanggar istilah lan kondisi kasebut

Tanpa nduweni hak-hak prejudis liyane ing syarat-syarat lan kahanan iki, yen sampeyan nglanggar syarat-syarat lan kahanan kasebut, manawa pamilik situs web bisa tumindak kaya dene pamilik situs web sing dianggep cocog kanggo ngatasi pelanggaran kasebut, kalebu suspending akses menyang situs web, nglarang sampeyan. ngakses situs web, ngalangi komputer nggunakake alamat IP sampeyan saka ngakses situs web, ngubungi panyedhiya layanan internet kanggo njaluk supaya mblokir akses menyang situs web lan / utawa nggawa prosiding pengadilan.

jenis

Pamilik situs web bisa uga mriksa syarat lan kahanan kasebut saka wektu-wektu. Syarat lan syarat sing diowahi bakal ditrapake kanggo nggunakake situs web iki wiwit tanggal diterbitake syarat lan kahanan sing diowahi ing situs web iki. Mangga priksa kaca iki kanthi rutin kanggo njamin sampeyan wis kenal karo versi saiki.

Assignment

Pamilik situs web bisa mindhah, sub-kontrak utawa menehi hak kanggo situs web lan / utawa kewajiban miturut syarat lan kahanan kasebut tanpa menehi kabar utawa entuk idin sampeyan.

Sampeyan ora bisa ngirim, sub-kontrak utawa menehi hasil karo hak lan / utawa kewajiban miturut syarat lan kondisi kasebut.

Severability

Yen syarat lan katemtuan kasebut ditemtokake dening pengadilan utawa wewenang liyane sing sah lan / utawa ora bisa dileksanakake, pranata liyane bakal terus diakoni. Yen panentu sing sah lan / utawa ora bisa ditindakake bakal sah utawa bisa ditrapake yen bagean kasebut dibusak, bagean kasebut bakal dianggep dibusak, lan saterusane panentu bakal terus dienggo.

Seluruh perjanjian

Katemtuan lan kahanan kasebut, kanthi Kebijakan Privasi situs web minangka kabeh persetujuan ing antarane sampeyan lan pemilik situs web sing ana gandhengane karo panggunaan situs web iki, lan luwih milih kabeh perjanjian sadurunge babagan panggunaan situs web iki.

Hukum lan yurisdiksi

Katemtuan lan syarat kasebut bakal diatur lan diterangke sesuai karo ukum-ukum ing Inggris lan apa-apa perselisihan sing ana gandhengane karo syarat-syarat lan syarat iki bakal tundhuk ekspresi pengadilan eksklusif saka pengadilan Inggris.

Pembayaran menyang situs web

Kabeh pembayaran ora dibaleni maneh amarga prihatin layanan sing diwenehake nalika tuku. Yen sampeyan duwe masalah karo tumbas sampeyan, sampeyan bisa hubungi dhukungan.

Kabeh transaksi chargebacks utawa transaksi sing digawe kanggo pembayaran sampeyan bakal nyebabake penundaan akun langsung Penundaan iki bakal dinilevaluasi gumantung lan miturut sebab sing nyebabake.

Jeneng sah kita yaiku:

AZANDT MEDIA LTD

Kantor pangguna kita:

132-134 Gedung Gedung Besar, Manchester, M4 6DE, Inggris

Babagan situs web Katentuan Layanan

Kita nggawe istilah situs web lan syarat nggunakake generator TOS / T & C sing kasedhiya Kebijakan Privasi Online.

Sampeyan bisa hubungi pemilik situs web kanthi email ing link alamat email kita ing ndhuwur dokumen Ketentuan Layanan iki.Kebijakan Privasi Online Approved jeneng