Loading ...

Busak langganan

Cara nggawe unsubscribe:

a) Sampeyan ora pengin nampa kabar ing browser sampeyan. Banjur sampeyan kudu ngeklik lonceng abang ing sisih tengen ngisor kaca iki banjur pilih kanggo langganan.

Yen ora bisa digunakake, bukak link ing ngisor iki kanggo njaluk informasi luwih lengkap babagan kabar push lan pandhuan babagan carane ngecakake nggunakake browser sing beda:

https://documentation.onesignal.com/docs/unsubscribe-from-notifications

b) Sampeyan ora pengin nampa email liyane. Banjur sampeyan kudu ngeklik link unsubscribe sing diwenehake ing email iki, bisa uga sampeyan bisa ngatur tandha ing akun sampeyan, Utawa, sampeyan bisa mbusak akun sampeyan.